Ghete New Balance

New Balance este unul dintre brand-urile de echipament sportiv care a intrat în ultimul deceniu pe piața ghetelor de fotbal. În ciuda faptului că părea că pe această piață nu mai este loc pentru alte brand-uri, aceste ghete New Balance au reușit să câștige an de an tot mai mulți fani și tot mai mulți jucători de fotbal au ales să încalțe modele de ghete de la New Balance atunci când intră pe terenul de fotbal.

New Balance reprezintă un brand care era pe piața de încălțăminte sport cu foarte multe modele pentru alergare, iar toate tehnologiile și cunoștințele din această latură sportivă au fost folosite de specialiștii New Balance pentru a realiza modele foarte moderne și extrem de confortabile de ghete de fotbal New Balance. Prin urmare, primul lucru pe care îl îmbunătățește fiecare fotbalist care optează să încalțe oricare dintre modelele de ghete de la New Balance este viteza. Și fără doar și poate viteza este un aspect esențial pentru a atinge performanțele dorite în fotbalul modern. Confortul foarte ridicat este un alt detaliu valoros pentru aceste ghete de fotbal New Balance, iar acest confort se datorează amortizării foarte bune la nivelul gazonului ca urmare a implementării tehnologiei Fresh Foam la nivelul tălpii ghetelor. De asemenea, confortul sporit este asigurat și de tehnologia Fantom Fit, aceasta asigurând respirabilitate piciorului prin combinația de material sintetic și material de tip plasă de la nivelul părții superioare a ghetelor. Nu în ultimul rând, tehnologia Hydra asigură păstrarea uscată a piciorului oricărui jucător care alege să încalțe New Balance ghete de fotbal prin faptul că această tehnologie împiedică umiditatea din gazon să pătrundă la nivelul piciorului.

Toate aceste caracteristici descriu ghetele New Balance, iar aceste caracteristici și tehnologii au convins un număr important de jucători de fotbal de talie mondială să încalțe diferite modele de ghete de fotbal New Balance. Prin urmare, dacă vrei să te bucuri de toate aceste tehnologii și inovații în materie de ghete de fotbal, modelele New Balance ghete de fotbal sunt alegerea ideală.