Ghete New Balance

New Balance este unul dintre cele mai noi brand-uri care și-au făcut apariția în domeniul ghetelor de fotbal. New Balance este unul dintre brand-urile de top în domeniul încălțămintei sport pentru alergare, iar în ultimii ani a devenit tot mai apreciat și pentru ghetele de fotbal pe care le propune. Modelele de ghete New Balance au preluat și au adaptat toate tehnologiile folosite în cadrul modelelor de încălțăminte sport pentru alergare astfel încât să ofere oricărui jucător de fotbal experiența pe care acesta și-o dorește pe terenul de fotbal.

 

Modelele de ghete de la New Balance sunt extrem de confortabile și oferă un control foarte bun al mingii indiferent de condițiile în care are loc meciul și indiferent de tipul suprafeței de joc. Confortul foarte ridicat pe care aceste ghete de fotbal New Balance îl oferă se datorează tehnologiei Fresh Foam pe care acest model de ghete au implementat-o. Pentru că foarte mulți fotbaliști caută un model de ghete care să ofere o respirabilitate cât mai ridicată, tehnicienii de la New Balance au implementat tehnologia Fantom Fit, aceasta asigurând respirabilitate ridicată piciorului prin combinația de material sintetic și material de tip plasă în partea superioară a acestor ghete de la New Balance. Dacă tehnologia Fantom Fit asigură un picior uscat din interior, tehnologia Hydra implementată în modelul New Balance ghete de fotbal contribuie la păstrarea piciorului uscat chiar și în condițiile în care meciul de fotbal se desfășoară în condiții de umiditate foarte mare sau în condiții de ploaie.

 

În cadrul brand-ului New Balance poți găsi atât modele de ghete de fotbal pentru terenurile de iarbă, cât și pentru terenurile sintentice, dar și pentru fotbalul în sală. Toate aceste modele de ghete de fotbal New Balance oferă calitate superioară, confort excelent și o amortizare foarte eficientă la nivelul suprafeței de joc. Mai mult decât atât, indiferent de suprafața pe care practici fotbalul, aceste ghete de la New Balance vin cu o talpă ce oferă aderență perfectă și contribuie la păstrarea echilibrului chiar și în condiții de viteză ridicată.